AUTOGLASTINTING

Ramen blinderen

Nozon Glastinting is al sinds maart 1998 gespecialiseerd in het blinderen en tinten van glas. We maken gebruik van een glasfilm als u uw auto wilt voorzien van mooie, chique getinte ramen of als u uw autoglas wilt blinderen. Wij plakken een strakke antraciet tint variërend van heel licht om bijvoorbeeld uw voorportieren binnen de wettelijke normen te tinten tot heel donker voor het tinten van de ramen aan de achterzijde van uw bedrijfsauto. Hier zitten ook enkele tinten tussen die voor de meeste merken het origineel tot op enkele procenten benaderen.

Bij ons kunt u kiezen uit zes verschillende tinten voor het blinderen van uw autoglas. Onze medewerkers staan graag voor u klaar met een duidelijk advies, waardoor u de juiste keuze kunt maken. Aan hand van een aantal overzichtelijke displays kunt u bij ons aan James Cookstraat 25 in Emmen de juiste tint uitzoeken die aansluit bij uw specifieke wensen.

Uw ramen professioneel laten tinten

De folie wordt door ons professioneel zonder luchtbellen of vouwtjes aan de binnenzijde van uw ruiten aangebracht, zodat deze van buitenaf niet onnodig beschadigd kan worden. De glasfilms die wij gebruiken hebben een speciale hardcoat die zorgt voor extra bescherming en uw kinderen en/of huisdieren deze niet zomaar kunnen beschadigen.

Wanneer u besluit om bij ons de ruiten te laten tinten, dan bent u verzekerd van een garantiecertificaat op de folie. Met dit certificaat heeft u levenslang garantie op verkleuren, loslaten, mat slaan en al wat nog meer betrekking heeft op de folie of de montage hiervan.

Onze werkwijze is uniek

Wij demonteren uw ramen en/of u deurpanelen NIET uit uw voertuig..!

Daarnaast snijden wij de folie van de meeste autos op de mm nauwkeurig met een speciaal op maat gemaakt computerprogramma.
Onder andere op bovenstaande vlakken onderscheiden we ons met andere bedrijven.

WAAROM geen demontage? Om de eenvoudige redenen dat dit alleen maar beschadigingen aan uw glas en auto kan geven. Demontage kan storingen of slecht functionerende ramen veroorzaken. En wat wij al helemaal niet willen is dat de air backs die tegenwoordig veelal ook in de deuren zitten niet goed meer functioneren.

KwaliteitGolf

Wij werken uitsluitend met raamfolies met een duurzame kleurechtheid door een gepatenteerde dieptekleuring, een weergaloze slijtvastheid (testresultaten volgens UN-ECE-norm43) en een zonnebeschermingsfactor 80 voor de film “UV-sunblocker”. Alle producten zijn ISO-gecertificeerd (ISO 9001/9002). UV bescherming is voor alle film 99%.

Service

In ons service station in Emmen kunt u alle informatie en adviezen krijgen wat betreft autoglasfilm. Ook kunnen wij aan de hand van monsters, displays en foto’s van door ons getinte auto’s u een goed advies geven welke film bij uw specifieke wens het beste past.

Denkt u bijvoorbeeld aan:

  • Zonbescherming voor kinderen op de achterbank.
  • Het uit het zicht nemen van waardevolle spullen in uw auto of bedrijfswagen.
  • Warmtewering voor de zon die op de ruit staat tijdens het rijden.
  • Een sportieve en/of exclusieve look aan uw auto geven.
  • Enz.

 

Producten

Naast een hele reeks van verschillende kleuren worden 99% van alle voertuigen voorzien van een antraciet gekleurde film voorzien. In deze kleur hebben wij ook de meeste keuze, van heel licht getint voor voorruiten en voorportieren tot extreem donker voor laadruimtes van bedrijfswagens. In deze reeks heeft u keuze uit 6 verschillende tinten antraciet/zwart.

Garantie

Wij geven levenslange* garantie op de door ons aangebrachte glasfilm.

* Levenslange garantie bestaat uit extreme verkleuren, loslaten van de film en/of het matslaan van de film, indien de juiste reinigingsmiddelen gebruikt worden.

Veiligheid ongevallen / inbraak

Ruiten die voorzien zijn van onze glasfilm bieden extra bescherming en een veiliger gevoel bij de inzittende. Dit komt door de bescherming tegen in het rond vliegend glas bij een aanrijding. De film heeft een zodanige dikte en sterkte dat de kapot springende ruit met de daarbij gelanceerde glassplinters bijeen gehouden word door de film aan de binnenzijde van de ruit.

Ook bied het bescherming bij inbraak of carjacking en ander geweld van buiten af. Het zal zeker een vertraging opleveren bij kwaadwillenden die in uw auto proberen te komen doordat de kapot geslagen ruit zich gedraagt als een flexibele glasplaat. Die gebroken glasplaat blijft op zijn plaats omdat de door ons aangebrachte film helemaal tot de randen doorloopt en dus niet zomaar uit de sponning valt.

UV- en warmtebescherming

Het is een wijdverbreid misverstand dat autoruiten de inzittende beschermen tegen zonnestralen. Standaard veiligheidsglas beschermt inzittende enkel en alleen tegen UV-B straling en niet tegen de agressieve UV-A straling, deze komt ongehinderd de auto binnen door het glas. Dit vanwege de langere golflengte van dit type straling. Deze vorm van straling kan irritatie opwekken bij mensen in de auto en vooral bij kleine kinderen en mensen met een gevoelige huid.

De glasfilm van Nozon houdt 99% van deze UV-A straling tegen. Bijkomend voordeel is ook dat spullen en dashboard niet verkleuren en uitdrogen door de zon.

Door de grote glasoppervlakten van de auto’s van tegenwoordig komt er ook veel warmte de auto in via de ruiten. Als men glasfilm van Nozon aan laat brengen krijgt het glas een licht spiegelend effect wat de zonnestralen afbreekt bij het glas en dus niet het interieur verwarmt met een koelere auto tot gevolg.

 

duits1-mercedes-detailDuitse kenteken

Speciaal voor auto’s met een Duits kenteken monteren wij raamfolie die TUV-gecertificeerd is. Deze glasfilm is voorzien van de verplichte codering welke in de film is gelaserd.

Wetgeving

Zoals bij velen bekend is, moet uw auto voldoen aan wetgeving wat betreft de lichtdoorlaatbaarheid van uw autoruiten. Dit geldt alleen voor de voorruit en de voorportieren, de overige ruiten mogen zo donker zijn als u zelf wilt mits er een rechter buitenspiegel op het voertuig zit. Bij ons ontvangt u een Keurmerkcertificaat waarop wij de werkelijk gemeten waarde noteren tevens voorzien wij u ruiten van een keurmerkstikker zoals wij dat met de KLP in Driebergen hebben besproken. Als u de ruiten donkerder wilt laten tinten dan toegestaan kunt u bij ons dan ook niet terecht.

Voor meer informatie over de wetgeving ga naar www.tintcontrol.nl

Meer info?

Offerte aanvraag?

Kantoor

Turfmaatsweg 15J
9531 TP  Borger

Contact

Telefoon: 0591-677811
Mobiel: 06-46410662
E-mail: info@autoglastinter.nl

Werkplaatsen

Turfmaatsweg 15J
9531 TP  Borger

Locatie: Emmen

Service op locatie

Share This