RAAMISOLATIE

Raamisolatie

Daglicht is gezond en verhoogt de productiviteit op de werkplek. Het is daarom niet gek dat bij kantoren en huizen steeds meer glas wordt toegepast. De keerzijde is, dat deze beglazing óók de plek is waar het meeste warmteverlies optreedt, tot wel 48%. Dit levert niet alleen een hoge energierekening, maar ook een verlies aan comfort door een te koude of te warme (werk)ruimte en een niet optimale warmtecirculatie. Met raamisolatie van Nozon verhelpt u deze problemen snel en doeltreffend.

Wilt u energie besparen met behoud van comfort? Kies dan voor de kwalitatief hoogwaardige 3M™ Thinsulate™ raamfolie van Nozon. Natuurlijk kunt u ook kiezen voor bijvoorbeeld het duurste triple HR-glas, maar de hoogwaardige raamisolatie van Nozon is een veel betaalbaarder alternatief met een hoog rendement.

Betaalbaar én altijd toepasbaar, daar waar een overstap naar triple glas nog al eens bouwkundige problemen en flinke kosten met zich mee brengt. Ons raamfolie is ook een prachtige oplossing voor het behoud van de architectuur: aan het uiterlijk van het gebouw verandert bijna niets.

Wat is belangrijk bij raamisolatie?

Bij toepassen van raamisolatie zijn drie eisen van belang:
–    behoud van daglicht
–    warmtewering in de zomer
–    thermische isolatie in de winter

De3M™ Thinsulate™ raamfolie die Nozon levert combineert deze drie eisen perfect. Met de warmtewering die kan oplopen tot wel 75% van de zonnewarmte bespaart u aanzienlijk op airconditioning. Door de thermische isolatie van de folie blijft in de winter tot 85% van de warmte binnen en dat merk je aan je stookkosten. Deze twee kenmerken zijn gecombineerd in een folie dat zo transparant is dat u vrijwel geen verschil ziet met alleen glas. En de folie heeft een neutrale kleur zodat de buitenwereld er natuurgetrouw uit blijft zien.

Tegelijkertijd wordt de kwaliteit van uw leefklimaat sterk verbeterd door de meer efficiënte circulatie van warmte.

Wat levert het op?

Na installatie van uw folie is de U-waarde (warmtegeleiding) van enkele beglazing verbeterd tot rond de waarde van dubbele beglazing en de waarde van dubbele beglazing naar die van HR++glas.

Een resultaat dat wij voor u in één dag kunnen realiseren, uitgaande van een middelgrote woning. Dat kan omdat wij niets aan de bestaande beglazing hoeven aan te passen. Wij brengen de folie aan de binnenkant van het raam aan.

U bespaart enorm op verwarming en airconditioning, daardoor verdient u uw installatiekosten veelal binnen drie jaar terug, zo blijkt uit de test die 3M™ Thinsulate™ volgens Europese norm heeft uitgevoerd. 3M™ Thinsulate™ folie kent een zeer lange levensduur. 3M™ Thinsulate™ biedt 10 jaar garantie op het product, maar ook daarna zult u nog vele jaren plezier van uw folie hebben. En 3M™ Thinsulate™ folie is volledig onderhoudsvrij, dus geen bijkomende kosten. Uw energiebesparing is niet alleen gunstig voor u, maar ook voor het milieu. Hoe makkelijk kan uw bijdrage aan de vermindering van de Co2 uitstoot zijn?

Comfort

De isolerende raamfolie van Nozon laat graag het licht van buiten door, maar houdt ‘s zomers de hitte buiten en ’s winters de warmte binnen. Een hoge lichttransmissie (70% zichtbaar lichtdoorlaat, dit is vergelijkbaar met een standaard autoruit), in combinatie met uitstekende zonwerende eigenschappen in de zomer (zontoetredingsfactor >50%) en sterk isolerende eigenschappen in de winter (U-waarde, 3,6 W/m2K; Emissiviteit 0.06).

De folie is getest volgens EN410, EN12898 en EN 673 door TüV Rheinland.

Met de raamfolie van Nozon haalt u een eigen warmteschild in huis. De speciale film zorgt voor een perfecte balans in de warmtehuishouding en zorgt voor een gelijkmatige temperatuur op elke plek: u heeft geen last meer van een ‘koude muur-gevoel’. 75% van de zonnewarmte wordt buiten gehouden waardoor er comfort ontstaat, elke dag en elk seizoen van het jaar.

Maar er is meer ! De isolerende raamfolie filtert ook ruim 99% van de schadelijke UV straling uit het zonlicht, verkleuring van uw meubels en kleding is vanaf nu verleden tijd!

Ander voordeel is, dat irritante schitteringen en invallend licht op TV-schermen en monitoren wordt geminimaliseerd.

 

Nozon raamisolatie draagt bij aan de ideale werkplek of leefomgeving!

Energie Investeringsaftrek

Als ondernemer kunt u gebruik maken van de Energie Investeringsaftrek (EIA). Deze organisatie investeert in energiebesparende technieken of duurzame energie.

Nieuwsgierig..?

Start vandaag nog met besparen en voorkom een hoge energierekening, dus neem contact met ons op voor een kosteloos en vrijblijvend advies op maat.

Madico excellent dealer architectural

3M premium dealer

ESWF exclusief dealer Nederland

3M premium dealer

Kijk wat Nozon met 3M voor u kan betekenen

10 redenen om te kiezen voor 3M™ Thinsulate™ raamfolie van Nozon:
  1. Reduceert energieverlies door het glas met 40%
  2. Behoudt 94% van de stralende warmte binnen in de winter
  3. De film heeft een transparante en natuurlijke kleur
  4. Kan de binnentemperatuur met 5°C verminderen in de zomer
  5. Geeft u een terugverdientijd op uw investering binnen 3 jaar
  6. Houdt 99% van de UV straling buiten
  7. Vermindert schittering en reflectie op uw ramen
  8. Inbraakvertragend: bij glasbreuk houdt de film de glasscherven bijeen
  9. Vakkundige montage en advies op maat
  10. U krijgt 10 jaar garantie op het product

Nozon selecteert en werkt alleen met de beste raamfolies die er op de markt zijn, voor raamisolatie is dat er maar één: 3M™ Thinsulate™.

Nozon met 3M™ Thinsulate™

dat is glaszuiver isoleren!!!

Nozon test haar raamfolies in eigen huis op haar eigen testkast. Daarnaast test Nozon op locatie en heeft daarvoor op een groot vakantiepark meerdere huisjes ter beschikking met diverse meetapparatuur. Voor projecten groter dan 200 m² komen wij, indien gewenst, met onze testkast bij u op locatie. U zult versteld staan van wat wij voor u kunnen betekenen!

Als 3M premium dealer kunnen wij u van dienst zijn met de Thinsulate™ Climate Control Raamfolie van 3M.

Ga voor meer informatie naar www.3m-raamisolatie.com/isolatie

Zie verder de video hiernaast

Meer info?

Offerte aanvraag?

Kantoor

Turfmaatsweg 15J
9531 TP  Borger

Contact

Telefoon: 0591-677811
Mobiel: 06-46410662
E-mail: info@autoglastinter.nl

Werkplaatsen

Turfmaatsweg 15J
9531 TP  Borger

Locatie: Emmen

Service op locatie

Share This