VOORDELEN

Maximale effectiviteit tegen vandalisme

Graffiti komt steeds vaker voor en wordt steeds agressiever toegepast. Van de simpele spuitbus tot het graveren van ramen of aanvallen met zuur: onze antigraffiti folies zijn speciaal ontworpen om deze aanvallen te doorstaan. Na vele tests is gebleken dat een folie de beste bescherming is voor auto`s, treinen, metro`s, abri`s en etalageruiten.

De door ons gebruikte folies zijn na een grondig onderzoek door grote trein- en metrobedrijven in de hele wereld gekozen vanwege hun bestendigheid tegen fysieke aanvallen en zuren. Zelfs het geluid van het oppervlak is bij een aanval anders. Zo snapt een vandaal dat zijn poging geen succes heeft: hij kan niets in het glas graveren en laat alleen een indruk achter op de folie. De folie kan verwijderd worden, waardoor zijn `kunstwerk` nutteloos is. Na rondvraag bij klanten en gebruikers ontdekten we dat de prestaties van onze folies zelfs verder gaan dan we hadden verwacht, waardoor hun superieure technische eigenschappen duidelijk worden.

De antivandalisme folies van Nozon Glastinting kunnen niet alleen gebruikt worden voor doorzichtige ramen, maar ook voor spiegels en andere gladde oppervlakken, zoals staal en andere metalen.

Meer dan een gewoon raam met iets extra`s

De door Nozon glastinting gebruikte glasfolies zijn speciaal ontworpen voor toepassing op voertuigen als auto`s, kranen, tractoren en schepen.

Deze automotive folies hebben drie functies: verbeteren van het ontwerp, verhogen van het comfort én verhogen van de veiligheid. De gebruikte glasfolies zijn niet alleen bedoeld om te verduisteren maar ook om te beschermen tegen warmte en schadelijke UV-stralen van de zon. Daarbij verstevigen ze het glas en zorgen ze ervoor dat het glas minder snel breekt bij een ongeval of een inbraakpoging. Om die reden wordt glas een persoonlijk beschermingsproduct in de jungle die onze steden tegenwoordig zijn.

Naast het veiligheidsaspect van raamfolie geeft het ook uw auto een nieuwe look. Een voertuig met getinte ramen ziet er cool en fris uit, en dat ook dankzij de door Nozon glastinting gebruikte glasfolies. Het verbetert het ontwerp van uw auto.

Bescherming op het hoogste niveau

De folies die Nozon glastinting gebruikt zijn zeer effectief in bijzondere situaties.

Als bescherming noodzakelijk wordt voor de veiligheid van mensen, bijvoorbeeld tegen explosiegevaar, inbraak, vandalisme, of hoge lichtintensiteit. Het is aangetoond dat glasscherven kunnen rondvliegen tot 200 meter van de plek waar het glas gebroken is. Internationale statistieken tonen aan dat 85% van de gewonden na een explosie gewond zijn geraakt door glasscherven. De door Nozon Glastinting toegepaste folies in de hoogste veiligheidscatogorie, voldoen aan de meest extreme eisen en dankzij het antisplinter effect wordt het risico op verwondingen door glasscherven beperkt.

Zie de video hiernaast voor een goede indruk van het beschermingsniveau… 

 

Kantoor

Turfmaatsweg 15J
9531 TP  Borger

Contact

Telefoon: 0591-677811
Mobiel: 06-46410662
E-mail: info@autoglastinter.nl

Werkplaatsen

Turfmaatsweg 15J
9531 TP  Borger

Locatie: Emmen

Service op locatie

Share This