AUTOGLASTINTING

[et_pb_shop _builder_version=”4.4.2″ type=”product_category” include_categories=”all” hover_enabled=”0″][/et_pb_shop][et_pb_shop _builder_version=”4.4.2″ hover_enabled=”0″][/et_pb_shop]
Ramen blinderen

Nozon Glastinting is al sinds maart 1998 gespecialiseerd in het blinderen en tinten van glas. We maken gebruik van een glasfilm als u uw auto wilt voorzien van mooie, chique getinte ramen of als u uw autoglas wilt blinderen. Wij plakken een strakke antraciet tint variërend van heel licht om bijvoorbeeld uw voorportieren binnen de wettelijke normen te tinten tot heel donker voor het tinten van de ramen aan de achterzijde van uw bedrijfsauto. Hier zitten ook enkele tinten tussen die voor de meeste merken het origineel tot op enkele procenten benaderen.

Bij ons kunt u kiezen uit zes verschillende tinten voor het blinderen van uw autoglas. Onze medewerkers staan graag voor u klaar met een duidelijk advies, waardoor u de juiste keuze kunt maken. Aan hand van een aantal overzichtelijke displays kunt u bij ons aan James Cookstraat 25 in Emmen de juiste tint uitzoeken die aansluit bij uw specifieke wensen.

Uw ramen professioneel laten tinten

De folie wordt door ons professioneel zonder luchtbellen of vouwtjes aan de binnenzijde van uw ruiten aangebracht, zodat deze van buitenaf niet onnodig beschadigd kan worden. De glasfilms die wij gebruiken hebben een speciale hardcoat die zorgt voor extra bescherming en uw kinderen en/of huisdieren deze niet zomaar kunnen beschadigen.

Wanneer u besluit om bij ons de ruiten te laten tinten, dan bent u verzekerd van een garantiecertificaat op de folie. Met dit certificaat heeft u levenslang garantie op verkleuren, loslaten, mat slaan en al wat nog meer betrekking heeft op de folie of de montage hiervan.

Onze werkwijze is uniek

Wij demonteren uw ramen en/of u deurpanelen NIET uit uw voertuig..!

Daarnaast snijden wij de folie van de meeste autos op de mm nauwkeurig met een speciaal op maat gemaakt computerprogramma.
Onder andere op bovenstaande vlakken onderscheiden we ons met andere bedrijven.

WAAROM geen demontage? Om de eenvoudige redenen dat dit alleen maar beschadigingen aan uw glas en auto kan geven. Demontage kan storingen of slecht functionerende ramen veroorzaken. En wat wij al helemaal niet willen is dat de air backs die tegenwoordig veelal ook in de deuren zitten niet goed meer functioneren.

KwaliteitGolf

Wij werken uitsluitend met raamfolies met een duurzame kleurechtheid door een gepatenteerde dieptekleuring, een weergaloze slijtvastheid (testresultaten volgens UN-ECE-norm43) en een zonnebeschermingsfactor 80 voor de film “UV-sunblocker”. Alle producten zijn ISO-gecertificeerd (ISO 9001/9002). UV bescherming is voor alle film 99%.

Service

In ons service station in Emmen kunt u alle informatie en adviezen krijgen wat betreft autoglasfilm. Ook kunnen wij aan de hand van monsters, displays en foto’s van door ons getinte auto’s u een goed advies geven welke film bij uw specifieke wens het beste past.

Denkt u bijvoorbeeld aan:

  • Zonbescherming voor kinderen op de achterbank.
  • Het uit het zicht nemen van waardevolle spullen in uw auto of bedrijfswagen.
  • Warmtewering voor de zon die op de ruit staat tijdens het rijden.
  • Een sportieve en/of exclusieve look aan uw auto geven.
  • Enz.

 

Kantoor

Turfmaatsweg 15J
9531 TP  Borger

Contact

Telefoon: 0591-677811
Mobiel: 06-46410662
E-mail: info@autoglastinter.nl

Werkplaatsen

Turfmaatsweg 15J
9531 TP  Borger

Locatie: Emmen

Service op locatie

Share This